workshops en Cursussen

  • workshops en cursussen
  • workshops en cursussen
  • workshops en cursussen
  • workshops en cursussen
  • workshops en cursussen
  • workshops en cursussen

Cursus Keramiek

Maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur, om de week.
Maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur, wekelijks.
Woensdag en donderdag morgen van 9.30 tot 12.00, wekelijks.

woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur wekelijks.

In deze cursus werk je met verschillende soorten klei, engobes, majolica’s en glazuren. Je leert verschillende vaardigheden via opdrachten, maar er is ook ruimte om vrij te werken. Het leren kijken en ontwikkelen van vormgevoel is een belangrijk onderdeel van de cursus. Iedereen kan meedoen, mensen met of zonder ervaring. De cursus wordt voor ieder op maat gemaakt.

Kosten € 200, -  voor 10 lessen. Dit is inclusief gebruik gereedschap, glazuur, het bakken van de werkstukken, koffie en thee, exclusief klei.

Cursus Schilderen

Maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur, om de week.
Donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur om de week.

In deze cursus leer je werken met acryl- of olieverf. Er worden verschillende technieken en onderwerpen behandeld zoals kunstgeschiedenis van de 20e eeuw. Beter leren kijken is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Je kunt werken aan de hand van een zelfgekozen thema of via een opdracht. Je neemt per keer zelf het materiaal mee waar je mee wilt werken.

kosten € 170, - voor 10 lessen. Dit is inclusief gebruik van schildersezel en gereedschap, koffie en thee, exclusief verf en doek.

Tijdens de zomer en kerst vakanties is er geen cursus. Maximaal aantal deelnemers 8 zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen. Je betaalt per 10 keer. Gemiste lessen kunnen binnen de periode van de cursus op een andere dag worden ingehaald.

 

Workshop Schilderen

Duur 3 uur, Minimaal 6 maximaal 10 personen

Je kunt je alleen als groep aanmelden.

Ieder schildert een eigen werk wat later eventueel samengevoegd kan worden tot een geheel. Materiaal acrylverf op doek.

Workshop schilderen, minimale prijs per boeking 6 personen €225,- daarna €35,- p.p., inclusief materiaal, koffie, thee en zelf gebakken taart.

portret van de jarigeGroepsuitje familie schilderen

Workshop keramiek

Duur 3 uur, Minimaal 6 maximaal 10 personen

Je kunt je alleen als groep aanmelden.

Ieder maakt een eigen werkstuk van klei of iets wat later samengevoegd kan worden tot een groter geheel. Materiaal, klei, en als decoratie gekleurde kleislib.
De werkstukken worden biscuit gebakken en daarna door mij transparant geglazuurd en nogmaals gebakken. Na twee weken kan het werk worden opgehaald.

Minimale prijs per boeking t/m 6 personen €240,- daarna €37,50 p.p., inclusief materiaal, bakken van de werkstukken, koffie, thee en zelf gebakken taart.

workshopworkshopworkshop

Babyshower keramiek

Ieder maakt per persoon een lijn met verschillende figuren van keramiek. De lijnen worden later samengevoegd tot een mobiel voor de babykamer.

Babyshower

Voor alle workshops kan het thema in overleg worden bepaald, afgestemd op de aanleiding van het feest. Als er geen eigen thema is, zijn er verschillende mogelijkheden waar uit gekozen kan worden.

Dag en tijd in overleg.